Primarul Adrian Dobre continuă discuțiile cu asociațiile de proprietari pe tema amenajării unor parcări rezidențiale. Edilul a postat o fotografie joi seară pe pagina sa de Facebook, de pe strada Cameliei.

În imagine se observă că la întâlnire a participat și Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, care spune că a fost invitat de asociațiile de proprietari pentru a discuta și alte aspecte care țin de atribuțiile Poliției Locale.

În fotografie apare și Cătălin Ioniță, directorul Rosal Ploiești (foto cu spatele, tricou gri). Reamintim că primarul Ploieștiului Adrian Dobre, city managerul Teodora Marin dar și alți membri PNL Ploiești sunt acuzați într-un denunț trimis la DNA Ploiești că au protejat interesele SC ROSAL și ale directorului sucursalei din Ploiești – Cătălin Ioniță, prejudiciind astfel bugetul public.

Citește denunțul aici!

După publicarea denunțului, primarul Adrian Dobre a reacționat violent și deși nega vehement aspectele prezentate în denunț, implicit apropierea de directorul Rosal Cătălin Ioniță, iată-l acum pe același Adrian Dobre care merge la întâlnirile cu ploieștenii pentru a discuta despre amenajarea unor parcări rezidențiale, alături de directorul operatorului de salubritate Rosal, Cătălin Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here