fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Primarul Adrian Dobre dă vina pe proprietari și pe Minister pentru pierderea finanțării proiectului de reabilitare termică

Citește Și

- Reclamă -

După ce a pierdut finanțarea unor investiții prin PNDL (detalii aici), singura șansă ca în Ploiești să fie demarate noi investiții anul acesta, municipalitatea a reușit să piardă și fondurile pentru reabilitarea termică a blocurilor! În timp ce surse din Primărie spun că s-a ajuns aici din cauza documentației întocmite eronat și din lipsa unui aviz de la Mediu, primarul Adrian Dobre aruncă vina asupra Ministerului Finanțelor și asupra proprietarilor care  nu au semnat anumite documente.

Edilul-șef spune că s-a modificat Ghidul solicitantului și că trebuia ca toți proprietarii să semneze un document prin care erau de acord ca până la termenul semnării cererii de finanțare să fie demontate și dezafectate toate lucrările executate până la acel moment fără autorizație de construire și că nimeni nu va semna un astfel de act. Primarul mai spune că la ADR Sud Muntenia nu există niciun proiect aprobat de Ministerul de Finanțe pentru reabilitare.

- Reclamă -

În paralel, surse din administrația locală spun că principalul motiv al respingerii proiectului este documentația întocmită „pe genunchi” de către administrația ploieșteană, plină de erori și cu un aviz lipsă de la Mediu. Sursele noastre îi indică drept vinovați pe city managerul Teodora Marin, pe consilierul primarului Eugen Prună și pe directorul Direcției Relații Internaționale Dana Croitoru. Mai multe detalii aici!

Reporterii noștri care au investigat acest subiect au fost evitați de o parte din cei implicați în scandal. Teodora Marin, city managerul, a refuzat să comenteze subiectul și le-a spus reporterilor să discute cu primarul Adrian Dobre. Cât despre consilierul Eugen Prună, nici acesta nu a stat la discuții cu jurnaliștii.

Acest subiect este o investigație comună a publicațiilor Republika News și Incomod.

- Reclamă -

Vezi mai jos ce spune primarul Adrian Dobre despre scandalul privind reabilitarea blocurilor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Inundație la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Subsolul Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost inundat miercuri, în urma ploilor abundente.Potrivit reprezentanților ISU Prahova, incidentul nu...