Primarul Adrian Dobre este nemulțumit de activitatea Rosal, operatorul de salubritate din Ploiești, și a solicitat să fie efectuat un control care să verifice mai multe nereguli pe care edilul-șef le-a identificat. Operatorul de salubritate are contract cu primăria Ploiești pentru curățarea căilor publice, dar și cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri, prin care este responsabil de colectarea gunoiului menajer din mai multe localități, inclusiv din Ploiești.

În cadrul ultimei ședințe ADI Deșeuri, primarul Dobre a lansat mai multe acuzații la adresa operatorului de salubritate și a solicitat efectuarea unui control în acest sens. Adrian Dobre spune că a observat o colectare necorespunzătoare a deșeurilor menajere, dar și nerespectarea programului de curățenie pe căile publice.

Întrucât pentru ambele activități este același operator responsabil, în speță Rosal, Dobre spune că a solicitat o verificare prin ADI Deșeuri. Edilul mai spune că întrucât operatorul este responsabil de colectarea deșeurilor din mai multe localități dorește să fie verificat inclusiv dacă societatea deține toate mijloacele de transport necesare efectuării colectării. Verificarea operatorului de salubritate va avea loc săptămâna viitoare.

Iată ce explică primarul Adrian Dobre:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here