Un ploieștean a sesizat faptul că i-a semnalat personal primarului Adrian Dobre anumite probleme, iar primarul a ignorat sesizările.

În urma unei discuții care a avut loc pe WhatsApp între primar și ploieștean au stabilit să îi fie trimise primarului numere de înregistrare de la sesizările depuse. Deși i-au fost trimise numerele sesizărilor, primarul nu a mai răspuns.

Iată mai jos ce spune ploieșteanul și imaginile trimise de acesta:

“În anul 2017 în luna octombrie a fost schimbat un stâlp de iluminat pe strada Zarandului, acum după șase luni au venit niște persoane care au decopertat circa 12m pătrați de strat asfaltic bun, fără fisuri sau denivelări, sub pretextul că asta este procedura după schimbarea unui stâlp. Menționez că strada Zarandului este plină de gropi iar coșurile de gunoi stradale au fost ridicate din luna Ianuarie. Am făcut o serie de sesizări care au rămas fără răspuns, am făcut rost de numărul de telefon al primarului Dobre și am adus la cunoștința acestuia activitățile, sau mai bine zis indiferența cu care autoritățile tratează aceste probleme .După cum se poate observa, și pe primarul Dobre îl doare drept în cot de problemele orașului!”, a relatat ploieșteanul pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here