Primarul Adrian Dobre a lansat un nou atac la adresa ministrului Mediului Grațiela Gavrilescu. După ce Grațiela Gavrilescu a solicitat demiterea celor responsabili pentru că nu s-au folosit rachetele antigrindină în timpul furtunii de marți, 30 aprilie, edilul Ploieștiului a atacat-o pe această spunând că încearcă să mute atenția “de la problemele din propria curte”. Primarul acuză că o rafinăriE a avut deversări de produse petroliere în pârâul Dâmbu, dar că ministrul nu s-a sesizat până nu a fost înjurat de ploieșteni pe această temă.

“Doamna Grațiela Gavrilescu, frumoasă încercarea de a muta atenția de la problemele din propria curte. Frumoasă, dar inutilă și penibilă. De ieri tunați și fulgerați că Ministerul Agriculturii nu a tras cu rachete anti-grindină, pentru ca lumea să nu mai fie atentă la problemele de mediu de care sunteți responsabilă. Rafinăria Vega a avut ieri, în timpul ploii, deversări de produse petroliere în pârâul Dâmbu, si nu le-ați stopat până nu v-au înjurat ploieștenii pe tema asta. Dacă nu filma acel cetățean poluarea ce-ați fi făcut? Nimic, ca Dragnea. Orașul Ploiești, de unde plecați zilnic (de pomană) la Ministerul Mediului, este poluat nonstop cu substanțe periculoase, pentru că dumneavoastră și angajații dumneavoastră de la Agentia de Mediu si Garda de Mediu vă faceți că nu vedeți. De ce faceți asta? O să aflăm, probabil, atunci când justiția n-o să mai fie pe mâna coaliției PSD-ALDE.

Cât despre rachetele de care vă plangeți – să știți că la Ministerul Agriculturii există doar rachete anti-grindină, nu rachete anti-furtună. Alea nu s-au inventat încă. 

Somn liniștit, doamna ministru. Și lăsați manipulările securiste. Ne vedem la vot: dumneavoastră cu rafinăriile, eu cu ploieștenii.”, a scris primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here