O nouă gafă a primarului Adrian Dobre a ieșit la iveală! De data aceasta este vorba de teatrul de copii Ciufulici, pentru care primăria condusă de Adrian Dobre și-a asumat inițial meritele integral, deși lucrările au fost finanțate de Fundația Timken. Vreme bună edilul-șef a uitat acest aspect și se lăuda că lucrările au fost făcute integral din fondurile municipalității.

De altfel, pe data de 24 martie, Adrian Dobre scria pe pagina sa de Facebook:

Teatrul de copii-Ciufulici, se muta dupa 40 de ani, in spatiul fostului teatru de estrada din Bulevardul Independentei, langa sediul Finantelor Publice. Lucrarile au fost finantate de catre Primaria Municipiului Ploiesti, astazi avand loc receptia la terminarea lucrarilor. Va astept pe toti cu drag la primele spectacole pentru a ne bucura impreuna de atmosfera unica a unei săli de teatru pe masura așteptărilor ploiestenilor. Primarul dumneavoastra, Adrian Dobre.

În aceeași zi, primăria a emis un comunicat de presă prin care sublinia că lucrările au fost făcute “integral” cu fonduri ale municipiului:

Teatrul de Copii “Ciufulici” Ploieşti se mută, după 40 de ani, în spaţiul fostului Teatru de Estradă, în clădirea din B-dul Independenţei, lângă sediul Finanţelor Publice. Proiectul a fost finanţat integral de Primăria Municipiului Ploieşti, astăzi având loc recepţia, la terminarea lucrărilor.
Vă aştept pe toţi, cu drag, la inaugurare şi la primele spectacole, pentru a ne bucura, împreună, de atmosfera unică a unei săli noi de teatru, acum pe măsura aşteptării ploieştenilor.
Primarul dumneavoastră,
Adrian Dobre

dobre timken11 aprilie se pare că este, însă, momentul în care primarul Adrian Dobre și-a amintit că lucrările s-au făcut cu sprijinul unei donații și că bine-făcătorii ar trebui să primească mulțumiri pentru gestul lor. Așa că edilul-șef a editat postarea de pe Facebook și a inclus Fundația Timken în anunț. Iar astăzi, după ce a avut loc inaugurarea teatrului, primăria a emis un nou comunicat de presă în care spune că edilul-șef a avut “deosebita onoare” de a primi vizita delegației americane a Fundației Timken la inaugurare și că municipalitatea dorește să-i mulțumească fundației. Mai mult, primăria a atașat și o poză de la eveniment, când Dobre tăia panglica alături de unul din reprezentanții Fundației (foto sus) și de directorul teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here