Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență din cauza incapacității Rosal de a colecta deșeurile de la populație.

Totodată, primarul Ploieștiului a anunțat că va fi luată în calcul începerea procedurilor pentru declararea stării de alertă.

“Am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în ședință extraordinară, miercuri, 16.06.2021, de la ora 12.00, pentru a analiza situația creată în Municipiul Ploiești ca urmare a incapacității operatorului de salubritate de a colecta deșeurile menajere de la populație și pentru a se constata iminența amenințării sănătății și siguranței cetățenilor.

De asemenea, vom analiza posibilitatea informării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova despre existența unei stări potențial generatoare de situații de urgență și solicitarea acordului Prefectului Județului Prahova pentru declararea stării de alertă pe teritoriul Municipiului Ploiești”, a anunțat Volosevici pe pagina de Facebook..

Angajații Rosal au întrerupt lucrul pentru a doua zi consecutiv din cauză că nu au primit salariile.

Șoferii mașinilor de gunoi și încărcătorii sunt cu o lună în urmă, iar lucrătorii de la curățenie căi publice nu au mai încasat bani de la Paște, conform celor spuse de aceștia.

DETALII AICI: VIDEO O nouă zi de grevă la operatorul de salubritate Rosal din Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here