fbpx
joi, iunie 1, 2023

Primarul Andrei Volosevici, despre o eventuală candidatură din partea PSD în 2024: „Există orice fel de şanse, pornind de la cum suntem ajutaţi”

Citește Și

- Advertisement -
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a participat miercuri la o şedinţă a liderilor PSD Prahova cu Marcel Ciolacu, în pregătirea alegerilor interne din filială. Edilul susţine că discuţiile au fost administrative, legate de susţinerea unor proiecte, dar spune că nu exclude o candidatură din partea PSD la alegerile locale din 2024.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a venit miercuri după-amiază în Ploieşti, însoţit de secretarul general al formaţiunii, Paul Stănescu, având mai întâi o şedinţă la Prefectură, în cadru restrâns, şi apoi una la Hotel Central, la care au participat parlamentarii şi primarii social-democraţi din judeţ.

La întrunirea de la Prefectură au participat Ciolacu, Stănescu, prefectul Virgiliu Daniel Nanu, subprefectul Emil Drăgănescu, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. De aici, cei şase au mers direct la şedinţa de la Hotel Central. Pe drum, Marcel Ciolacu a declarat că e nevoie de organizarea unor alegeri interne în PSD Prahova.

- Advertisement -

Prezenţa lui Andrei Volosevici la aceste şedinţe vine în contextul în care primarul Ploieştiului a fost suspendat temporar, pentru şase luni, din PNL. El a declarat că discuţiile cu Marcel Ciolacu au fost axate pe proiecte administrative şi pe oportunităţile de finanţare din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi din Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

„Am participat la o şedinţă cu viitorul premier al României, mă interesează foarte mult ce putem să facem în Ploieşti. Pe mine mă interesează prioritar tot ce înseamnă zona de proiecte, să văd ce se întâmplă cu PNRR-ul, să văd ce se întâmplă cu «Saligny», să explic, discuţia a fost una administrativă, vizavi de finanţări, de ce se întâmplă. Eu cred că nu există vreo entitate care să nu susţină lucruri administrative. Implementarea lor nu ajută un partid, ajută nişte locuitori, care au diverse opţiuni politice”, a declarat primarul Ploieştiului, la ieşirea de la şedinţa cu Marcel Ciolacu.

„Există orice fel de şanse vizavi de orice fel de lucru, pornind de la un singur fundament, şi anume ce proiecte implementăm, cum suntem ajutaţi, nu este doar problema Ploieştiului”, a mai afirmat Andrei Volosevici, după ce a fost întrebat ce şanse sunt să candideze în 2024 din partea PSD.

- Advertisement -

Declaraţiile vin după ce, de-a lungul timpului, mai ales în contextul crizei gunoaielor şi crizei apei calde, primarul Ploieştiului declarase că se simte sabotat de reprezentanţii PNL, sugerând că totul ar fi fost coordonat de preşedintele filialei judeţene şi al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta