Ieri, primarul Adrian Dobre anunța că vor fi continuate lucrările de amenajare a unor parcări cu dale, în Ploiești. Totul ok, până când a început să enumere străzile pe care vor fi executate aceste spații.

De exemplu, Dobre a declarat că va continua lucrări pe strada Levănțica colț cu strada Cornățel. Pe nicio hartă aceste două străzi nu se intersectează, ba mai mult, ele se află în colțuri diferite ale orașului. E ca și cum ai spune că pentru a ajunge în Franța trebuie s-o iei prin Rusia.

Pe de o parte, înțelegem antitalentul primarului în ceea ce privește organizarea acestui oraș, ținând seama de faptul ca Dobre n-a prea locuit în Ploiești, ci în casa din București. Pe de altă parte, însă, este de condamnat pentru lipsa de profesionalism de care dă dovada zilnic, fiind singurul primar al Ploieștiului care nu face nici cel mai mic efort pentru a se prezenta la serviciu așa cum ar trebui, adică pregătit și cu temele făcute.

În fotografie se vede distanța dintre strada Cornățel, marcata cu roșu și Aleea Levănțica, marcată cu verde. Îi urăm succes primarului cu realizarea unei parcări care să unească cele două zone!

sursa: ph-online.ro

parcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here