Constantin Badea, primarul din comuna Fulga, s-a gândit la o investiție benefică pentru comuna pe care o conduce, respectiv construirea unei săli de sport. Nimic greșit până aici. Problema vine, însă, odată cu informațiile pe care reporterii noștri le-au aflat pe surse, potrivit cărora edilul ar fi încercat să ”ciugulească” ceva de pe urma acestei lucrări.

Mai mulți locuitori din comună ne-au sesizat în legătură cu faptul că sala de sport a fost într-adevăr finalizată, dar au mai rămas materiale nefolosite, pe care primarul se pare că s-a gândit să le folosească în scop personal. Oamenii au mai povestit că aceste materiale, respectiv mai mulți paleți de cărămidă, s-ar afla acum depozitate în fața curții socrului primarului, în satul Fulga de Sus. Mai mult decât atât, aceleași surse spun că materialele apar în acte ca și cum ar fi fost folosite pentru construcția clădirii.

S-ar putea, totuși, să fie vorba despre o coincidență? Oare socrul primarului și-a cumpărat întâmplător materiale de construcție chiar după finalizarea sălii de sport?

Polițiștii s-au sesizat cu privire la această situație și vor face verificări pentru a afla dacă lucrarea a fost executată legal și dacă edilul are acte pentru materialele pe care le-ar fi depozitat în fața curții socrului său.

Vă prezentăm mai jos fotografii din care puteți observa materialele depozitate în fața curții:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here