Constantin Dumitru Țîrlea, primarul comunei prahovene Lapoș, a fost condamnat de Judecătoria Ploiești la doi ani de închisoare cu suspendare și 80 de zile de muncă în folosul comunității, fiind acuzat că a condus în stare de ebrietate.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel. După ce magistrații Judecătoriei Ploiești au decis condamnarea la închisoare cu suspendare, Constantin Dumitru Țîrlea s-a dezlănțuit, revoltat de decizia luată de instanță.

Acesta a contactat redacția noastră pentru a-și exprima punctul de vedere, în care susține că polițiștii din comună i-au fabricat acest dosar penal pentru că nu a vrut să-i ajute să fabrice alte dosare penale.

“Este o decizie incorectă, funcția aceasta m-a nenorocit. Îmi vine să urlu pentru că sunt nevinovat. Nu am condus băut, nu sunt atât de prost să mint. A fost un complot al polițiștilor pentru că nu am colaborat cu ei. Voiau multe, să fabricăm dosare dușmanilor lor. Asta e, mi-am furat-o, îmi duc crucea!

“Miliția” mi-a cerut să colaborez cu ei. Tudor, șeful de post din perioada aceea, avea dosare pe furt de lemn (n.r. instrumenta dosare privind săvârșirea infracțiunii de furt de lemn). Și nu puteam să-i spun (n.r. să dea declarație în dosar) pentru că nu știam și m-a amenințat. De aceea “m-au făcut”. Nu mint, îmi e frică de Dumnezeu.

Mi-au spus că dacă nu colaborez, pentru bunul mers al lucrurilor la postul de poliție, îmi vor găsi mie un defect, dacă nu-l au “te fac eu, primare, îți inventez ceva”, asta a spus Tudor, șeful de post, că-mi fabrică dosarul. Au vrut să fiu informatorul lor.

Într-adevăr în perioada aceea aveau un dosar în lucru cu furt de lemn, care s-a realizat și cu condamnare. Și mi-a cerut mie să fiu martor mincinos și nu am vrut și s-a răzbunat.”, a declarat pentru ziarul Incomod primarul comunei Lapoș, Dumitru Constantin Țîrlea.

Acesta a mai precizat că va contesta decizia luată de instanța Judecătoriei Ploiești.

1 COMENTARIU

  1. :)))) zici ca are 2 ani, ce minciuni ;))) ai naibii judecatori, nevinovat l-au condamnat. Stiu ca atunci cand te prinde beat, iti ia sange unde se vede cata betie aveai in sange …….la puscarie HUOOOO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here