Situație complicată la Sinaia, acolo unde Vlad Oprea nu are voie să se apropie de sediul Primăriei și nici să ia legătura cu o parte dintre angajații instituției, decizia fiind dată de instanță, la solicitarea procurorilor DNA. Prin urmare, Oprea nu-și poate depune jurământul în sediul Primăriei, așa că a fost nevoit să găsească o alternativă.

Cel mai probabil, a precizat Vlad Oprea, evenimentul va fi organizat într-una dintre sălile de festivități ale Cazinoului din Sinaia în data de 23 iunie și asta în absența angajaților și consilierilor locali cu care primarul nu are voie să ia legătura pe nicio cale.

Reamintim că Vlad Oprea este trimis în judecată pentru fapte de corupție, sub control judiciar, măsură preventivă care îi interzice să-și exercite funcția, să se apropie de sediul Primăriei și să ia legătura cu angajații acesteia. Măsura preventivă a fost prelungită recent cu încă 60 de zile. Oprea a fost deferit justiției împreună cu Marin Tudorică, fostul comandant al Poliției Sinaia, adjunctul acestuia, Ionuț Soare, un magistrat din cadrul Judecătoriei Sinaia, dar și împreună cu alte două funcționare din cadrul Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here