Primarul Adrian Dobre i-a răspuns consilierului local PSD George Botez, care a afirmat, la ultima ședință de CL, că s-au făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare. 

Contractul cu Veolia Energie expiră anul viitor, iar tensiunile sunt în toi la Ploiești. La ultima ședință a Consiliului Local, președintele de ședință, consilierul local PSD George Botez, a spus că sunt informații conform cărora “s-au făcut discuții pe sub masă, s-au stabilit detalii cu un alt operator, ceea ce este ilegal”.

DETALII AICI: VIDEO. Scandal în Consiliul Local pe tema Veolia! George Botez zice că s-au făcut discuții “pe sub masă” cu un alt operator

Primarul Adrian Dobre nu a rămas dator. Dobre a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu-l mai miră nimic din ceea ce spune Botez.

Primarul a făcut și un anunț privind strategia pentru termoficare. A fost comandat un studiu de oportunitate care să analizeze două variante. Externalizarea serviciului, ca până acum, sau organizarea unei societăți împreună cu Consiliul Județean, care să gestioneze serviciul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here