Primarul Cristian Ganea a făcut luni încă o vizită pe teren, de data aceasta pentru a sta de vorbă cu ploieștenii din cartierul Malu Roșu. La invitația locuitorilor din zonă de a-l cunoaște personal pe primarul interimar, Ganea a discutat timp de câteva ore cu aceștia despre problemele municipiului, dar și despre așteptările pe care aceștia le au de la viitorul primar.

Oamenii s-au arătat interesați de problemele orașului și i-au pus întrebări lui Cristian Ganea despre lucrările de reabilitare a liniei de tramvai, starea spitalelor din Ploiești, dar și despre prioritățile municipalității pentru următorii ani.

Primarul interimar Cristian Ganea a tras și câteva concluzii în urma întâlnirii pe care a avut-o cu ploieștenii:

“Majoritatea ploieștenilor cu care am discutat în ultima perioadă au aceeași durere: că Ploieștiul nu mai are strălucirea de altădată și că liderii din administrație nu ascultă vocea străzii. Ploieștenii caută un primar gospodar, unul căruia nu îi este rușine să se plimbe zilnic prin oraș, nu la volanul mașinii, ci pe jos. Mulți au promis comunicare, dar s-a dovedit că Palatul Administrativ creează o dependență ciudată, dependența de ceașca de cafea de pe birou. Puțini au mai ieșit de acolo după ce s-au văzut aleși. Tocmai pentru că știu ce greșeli poate face un om politic, am spus că planurile mele pentru Ploiești vor fi construite abia după ce voi asculta cu atenție ce au de spus acești oameni. Singur sau înconjurat de o mână de ingineri nu poți lua decizii 100% corecte. Trebuie să afli și ce au oamenii de spus, pentru că ei te plătesc, ei plătesc salariile consilierilor locali și au dovedit că știu să-și ceară drepturile. Eu nu vreau să îi dezamăgesc pe acești oameni. Sunt ploieștean și nu doar că mă lovesc de aceleași probleme de care se lovește orice cetățean, dar și eu îmi doresc să-mi trăiesc viața într-un oraș de care să fiu mândru. Iar pentru asta trebuie să începem cu nevoile elementare: serviciile medicale, curățenia, protecția civilă și, extrem de important, un aer respirabil!”, a declarat Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here