fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, ar putea fi exclus din partid

Citește Și

- Reclamă -

Surse politice au declarat pentru ziarul Incomod că în interiorul Partidului Național Liberal se discută excluderea din partid a primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici. Edilul a confirmat pentru ziarul Incomod că a fost chemat la o ședință a Biroului Politic Județean al PNL Prahova pentru a-i fi analizată activitatea.

Citește și: Roberta Anastase a reacționat la zvonul privind excluderea lui Andrei Volosevici din PNL, apoi a șters mesajul. FOTO

- Reclamă -

Potrivit lui Andrei Volosevici, liberalii din organizația locală a PNL au formulat un memoriu către conducerea județeană a partidului în care analizează activitatea primarului în funcție. Astfel, conducerea organizației județene i-a transmis un mesaj prin care era chemat la o ședință pe data de 9 noiembrie, în cadrul căreia urma să se ia în discuție respectivul memoriu.

„Buna ziua! Miercuri 9 Noiembrie ora 17.00, are loc ședința Biroului Politic Judetean PNL Prahova, unde se va lua in discuție Memoriul transmis de către BPL Ploiesti.Având in vedere ca in memoriu se analizează activitatea dumneavoastră, va rugam sa fiți prezent. Ședința se va desfășura la Sala Europa a Consiliului Judetean din Ploiesti.
Iulian Dumitrescu -Președinte PNL Prahova
Mircea Rosca – secretar general PNL Prahova”, este mesajul primit de Andrei Volosevici.

Acesta a mai declarat că a explicat că nu poate participa la ședință întrucât pe data de 9 noiembrie este plecat din țară, iar conducerea județeană a partidului i-a transmis că se amână ședința pentru o altă dată când va putea participa și că odată cu noua convocare va primi și memoriul făcut de colegii săi.

- Reclamă -

Surse din partid au precizat pentru ziarul Incomod că s-ar discuta excluderea lui Andrei Volosevici din PNL, acesta fiind scopul memoriului depus de organizația locală a partidului, condusă de senatoarea Roberta Anastase.

Reamintim că în toamna anului 2020, Andrei Volosevici a fost „motorul principal” al PNL, cu sprijinul său partidul reușind să câștige atât primăria Ploiești, cât și Consiliul Județean Prahova. După alegeri, însă, tensiunile dintre Andrei Volosevici, pe de-o parte, și Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase, pe de altă parte, au fost din ce în ce mai mari.

andrei volosevici mesaj iulian dumitrescuÎn timp ce Iulian Dumitrescu este președinte CJ Prahova și președinte PNL Prahova, la Ploiești primar este Andrei Volosevici, dar președinte PNL Ploiești este Roberta Anastase, în urma unor alegeri interne, deși în țară este o practică obișnuită ca primarul în funcție să conducă și organizația locală de partid. Ruptura dintre Volosevici și conducerea partidului a fost din ce în ce mai evidentă și a culminat în momentul în care Ploieștiul a rămas aproape trei luni de zile fără apă caldă, unul dintre motive fiind probabil și aceste disensiuni dintre cei implicați.

N.R.: Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase nu au răspuns apelurilor și mesajelor trimise de reporterul Incomod care a încercat să obțină un punct de vedere de la aceștia.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...