Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici (foto sus), a sesizat comisia de disciplină a primăriei împotriva directorului Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida (foto-dreapta). Primăria Ploiești a anunțat că executivul instituției a constatat mai multe nereguli în ceea ce privește activitatea lui Vaida la conducerea Poliției Locale.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a înregistrat, vineri, 22 ianuarie, la Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, o sesizare împotriva lui Adrian Vaida, directorul general adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti.

“Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti”, a declarat, în acest context, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here