Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, are un nou consilier pe probleme economice, Marta Pelea (foto sus). Aceasta a lucrat în trecut în cadrul Curții de Conturi, a anunțat primăria Ploiești printr-un comunicat de presă.

“Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, are, începând de miercuri, 3 februarie, un consilier pe probleme economice, Pelea Aurona Marta.

Noul membru al Cabinetului primarului Municipiului Ploiești, Pelea Aurona Marta, și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul Curții de Conturi.”, se arată în comunicatul emis de primăria Ploiești.

“Protecția banilor publici este o prioritate pentru Municipiul Ploiești. Am luat decizia de a include, în echipa mea de consilieri, oameni profesioniști cu experiență importantă în domeniile lor de activitate.

Este o onoare pentru mine că doamna Pelea Aurona Marta a decis să se alăture echipei mele de lucru în cadrul administrației ploieștene, urmând ca, prin experiența dumneaei profesională să ne sprijine în gestionarea, într-un mod corect și performant, a resurselor financiare ale bugetului municipiului Ploiești, în concordanță cu reglementările legale în vigoare”, a declarat, pe această temă, primarul Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here