Vineri, 18 martie, Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar al Ploieștiului a mers în Mimiu pentru a rezolva problema gunoaielor care aproape sufocă acest cartier. Alături de el au fost prezenți directorii RASP, SGU și ROSAL.

Aceștia au fost însoțiți de locuitorii din zonă care le-au arătat exact unde sunt focarele de infecție, acțiunea de ridicare a gunoaielor începând chiar de astăzi. Luni, Cristian Ganea a anunțat că se va forma o comisie mixtă formată din reprezentanții RASP și ai Poliției Locale pentru a identifica de unde provine gunoiul deoarece multe dintre deșeuri sunt de origine textilă ca și cum ar proveni dintr-o fabrică sau un atelier.

De asemenea, reprezentanții primăriei și ai RASP, ROSAL și SGU au fost și la biserica din cartier unde s-a discutat de posibilitatea construirii unui centru de recreere și a unui parc pentru copii pe un teren de lângă biserică.

La final, Cristian Ganea a vizitat și Școala nr. 19 din Mimiu pentru a verifica dacă plângerile locuitorilor privind condițiile de acolo se adeveresc. Într-adevăr școala nu are gard, terenul de sport este impropriu, iar o gură de canal este acoperită necorespunzător. Cristian Ganea a promis că se va ocupa și de aceste aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here