Primarul Ploieștiului a reacționat după ce directorul Poliției Locale Ploiești a sesizat Parchetul cu privire la faptul că mai multe adeverințe de venit pentru salariații instituției au fost eliberate cu informații false. Andrei Volosevici, primarul orașului, spune că Adrian Vaida, directorul Poliției Locale, s-a autodenunțat prin acest demers.

Concret, la Poliția Locală Ploiești au fost descoperite mai multe adeverințe de venit pe care nu erau trecute toate popririle salariaților pentru ca aceștia să poată obține împrumuturi de tip CAR. Adeverințele erau emise de Biroul Financiar-Contabil al instituției în unic exemplar, fără ca o copie să rămână în sediul instituției, probabil pentru ca ilegalitatea să fie astfel “acoperită”.

Directorul Poliției Locale Ploiești a confirmat pentru ziarul Incomod că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a face cercetări în acest caz.

Detalii despre acest subiect aici!

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, susține însă că Vaida s-a autodenunțat prin acest demers, întrucât parte dintre respectivele adeverințe de venit au fost semnate chiar de către el.

“Sunt absolut uimit de domnul Vaida care în acest fel s-a autodenunțat. Aceasta a fost una dintre problemele pentru care am sesizat comisia de disciplină în ceea ce-l privește pe domnul Vaida, întrucât parte dintre adeverințe sunt semnate de către dânsul”, a declarat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, pentru ziarul Incomod.

Citește și: Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a sesizat comisia de disciplină împotriva directorului Poliției Locale, Adrian Vaida

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Domnule Primar,dumneavoastra va place cum arata zona comerciala Complex Nord,asa zisele tarabe ale ambulantilor cu martisoare,suprafata de trouare ocupata de acestia si spatiul super restrans pentru circulatia pietonala?Va rog sa va faceti putin timp si treceti prin zona in timpul zilei sa va convingeti de aspectul dezstruos,treceti si seara sa vedeti cum ramane in urma lor.Credeti ca se mai respecta distantarea sociala conform legii?De ce atunci cand le dati autorizatii nu impuneti un standard de tarabe si un anumit spatiu de ocupare?Daca le cereti un standard de tarabe si vedeti ca nu respecta de ce nu le suspendati autorizatiile?
    Zilele trecute un cetatean sesiza Politia Locala vis avis de “parbrizarii”din intersectia Republicii cu Soseaua Vestului si Soseaua Nordului.Raspunsul Politiei Locale a fost “in perioada pandemiei ii monitorizam”.De ce nu spun deschis ca,colaboreaza,atat Politia Locala cat si Politia si Jandarmeria cu acesti “parbrizari” pentru ca sunt mai mult de 15 ani de cand noi,conducatorii auto care oprim la semafoare in aceasta intersectie desi suntem platitori de taxe nu avem niciun drept iar masinile ne sunt stropite cu detergent,calarite si manjite de acesti parbrizari .Poate sunt autorizati si nu stim noi,de aceea nimeni nu-i deranjeaza,ba mai mult,stau de vorba,isi dau strang mainile(reprezentantii autoritatilor si parbrizarii,poate ca impart si din “realizari”….).
    Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here