Primarul Adrian Dobre a anunțat într-o conferință de presă că îl va da în judecată pentru calomnie pe reprezentantul firmei care a pierdut organizarea festivalului ”Ploiești-Târg Domensc”. Potrivit edilului șef, licitația a fost făcuta corect, s-a respectat caietul de sarcini și în termenul pevazut de lege, firma care a pierdut nu a depus nicio contestație, iar după ce termenul a trecut reprezentantul firmei a început să trimită mailri la primărie.

Vă reamintim că reprezentantul unei societăți comerciale acuză Primăria Ploiești că a favorizat o firmă care nu respectă caietul de sarcini să câștige licitația pentru festivalul “Ploieşti – Târg Domnesc” care are loc în acest weekend la Ploiești.

Edgar Surin, reprezentantul firmei Produktiv Assets, a trimis mai multe email-uri pe adresa redacției cu documente despre care spune că demonstrează că operatorul Raul Event Solution a fost ales de Primăria Ploiești să se ocupe de organizarea festivalului deși nu respectă cerințele și anume nu ar avea acorduri de participare cu artiștii menționați în caietul de sarcini.

CITEȘTE și Primarul Adrian Dobre acuzat de abuz de putere și trafic de influență cu privire la organizarea festivalului “Ploieşti – Târg Domnesc”

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here