fbpx
luni, mai 29, 2023

Primarul Timișoarei, la ieșirea de la DNA: Sunt trimis în judecată pentru vânzarea a două maghernițe

Citește Și

- Advertisement -
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a spus, luni, la ieșirea de la DNA, că este trimis în judecată în legătură cu vânzarea subevaluată a două „maghernițe”. El a susținut că nu are nicio vină, că a semnat acea vânzare fiind asigurat că totul este legal și s-a declarat revoltat că se atentează la singura sa „avuție” – „onoarea”. În acest dosar, Nicolae Robu și fostul edil al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu sunt acuzați de către DNA de abuz în serviciu în cazul vânzării a 967 de imobile, prejudiciul adus statului fiind de 40 de milioane de euro.
Robu a ieșit de la DNA după aproximativ o oră, declarându-se revoltat că este trimis în judecată fără probe, pentru vânzarea a „două maghernițe din fundul curții, care nu aveau nici uși, nici geamuri”.
Primarul Timișoarei a spus că este „ultracinstit și ultracorect” și că singura sa avere, până la această vârstă, este onoarea.
„Sunt uluit. Eu am ieșit în stradă pentru o justiție independentă, dar nu independentă de persoane și de grupuri de interese. (…) Nu pot să nu fiu revoltat când cineva atentează la această singură avuție a mea, onoarea. De ce să fiu eu trimis în judecată că apare și numele meu pe niște documente? S-au vândut doar două gioarse, două maghernițe, de către aparatul primăriei, cu semnătura dată de mine, sub garanția dată de către aparatul primăriei că totul este legal. Sunt cinci semnături lângă semnătura mea”, a declarat primarul Timișoarei.

 

El a spus că cel mai mult l-a intrigat faptul că acele două „maghernițe fără uși și fără geamuri” au fost evaluate în dosarul de la DNA la un preț nejustificat de mare. „Eu nu o să las lucrurile așa. Cel mai intrigat sunt de evaluator, pentru prejudiciul pe care l-a stabilit pentru aceste două maghenițe. Se spune că trebuia să le fi vândut mai mult cu 60.000 de euro. Păi dacă le scot la licitație acum dă cineva 10.000 pe ele? (…) E drept așa ceva? Cineva își bate joc”, a mai spus Robu.
Primarul Timișoarei a mai susținut că nu va exista „nici cea mai mică probă” împotriva sa că ar fi pus pe cineva să facă o vânzare împotriva legii.
Sursa: www.hotnews.ro
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Prahova în Acțiune a devenit partid național: România în Acțiune

Prahova în Acțiune, partid care funcționa la nivelul județului Prahova, a devenit organizație națională, fiind înscris oficial în Registrul...

Mai Multe Articole Ca Acesta