Primarul Andrei Volosevici a anunțat duminică noapte faptul că vor avea loc controale în supermarketurile din Ploiești pentru a se monitoriza modul în care se aplică măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID.

Decizia a fost luată în urma unei discuții pe care edilul șef al orașului a avut-o cu prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, cu președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și conducerea IPJ Prahova, în contextul în care rata de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori a ajuns în Ploiești de 6,15.

”Astăzi am avut o discuție cu prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, cu președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și conducerea IPJ Prahova în urma căreia am stabilit să se desfășoare activități intense de monitorizare a modului în care se aplică măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID în supermarketurile din Ploiești! Suntem foarte fermi în aplicarea deciziilor, absolut necesare pentru a ne proteja sănătatea! Respectați, vă rog, măsurile de protecție sanitară și distanțare socială pentru a putea depăși cât mai repede situația grea în care ne aflăm!” ,a anunțat primarul Andrei Volosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here