Șase trupe vor concerta la Ploiești, în cele trei seri ale Festivalului Medieval care va avea loc la Ploiești, pe Bulevardul Independenței, în weekend-ul 14-16 iulie. Administrația locală a lansat, deja, o procedură de achiziție în vederea încheierii unui contract în acest sens.

Pentru vineri, 14 iulie, organizatorii s-au gândit să includă în program două concerte, a câte 40 de minute, susținute de Spitalul de Urgență, Vunk, Taxi sau Proconsul. Sâmbătă, pe 15 iulie, la Ploiești ar putea veni Vama, Alternosfera, Bucovina sau Vița de Vie, iar duminică, pe 16 iulie, festivalul se va încheia cu două concerte susținute de Zdob și Zdub, Hara, Luna Amară sau Bere Gratis.

Pentru onorariile artiștilor, dar și pentru închirierea scenei și a echipamentelor specifice, Primăria Ploiești este dispusă să plătească 178.000 de lei, fără TVA, deci, cu totul, vreo 45.000 de euro.

Prima ediție a Festivalului Medieval organizat la Ploiești va avea loc pe Bulevardul Independenței, între Gara de Sud și rondul de la New London House.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here