Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineața, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, au precizat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Potrivit Digi 24, suspectul a fost adus de la spitalul Elias, unde se afla sub pază strictă.

Florin Mototolea, zis “Emi Pian”, liderul clanului Duduianu a murit în dimineața zilei de marți la Spitalul Universitar din București, unde ajunsese cu răni grave după o altercație ce a avut loc în cartierul Giulești Sârbi din Sectorul 6.

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a anunțat, marți, instituirea unor dispozitive speciale de polițiști de ordine publică, mascați și jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu.

Amintim că, în septembrie anul trecut, zeci de persoane l-au așteptat cu manele, artificii și șampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, la ieșirea din Penitenciarul Rahova . Ieșirea acestuia din închisoare a fost transmisă în direct pe Youtube, din fața penitenciarului.

Fostul lider al clanului de interlopi, Ion Duduianu, a murit în octombrie 2018 după ce a făcut un infarct în Penitenciarul din Găești, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here