La data 12.09.2017, lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Brăila au fost sesizați de un agent de poliție cu privire la faptul că, în timp ce se afla de serviciu la Punct control acces în clădirea Poliției Municipiului Brăila, a fost abordat de o persoană din județul Bacău, care i-a oferit suma de 200 lei pentru a o ajuta să obțină, în interesul unei alte persoane, date referitoare la o rudă a acesteia care locuiește în Brăila.

Lucrătorii D.G.A. – S.J.A. Brăila au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila și au fost delegați de procurorul de caz să efectueze activități de procedură penală, context în care bărbatul din Bacău a fost prins în flagrant când remitea suma de bani agentului de poliție.

Atât acesta, cât și persoana în interesul căreia a oferit banii au fost conduși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila și sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Ofițerii D.G.A. – S.J.A. Brăila desfășoară în continuare activitățile dispuse prin ordonanța de delegare emisă în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here