Foto cu carcater ilustrativ

Luni, 21 februarie, ]n jurul orei 14, în timp ce acționau în zona de sud a municipiului Ploiești în scopul prevenirii și combaterii furturilor din buzunare și genți, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipale au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat de 41 de ani, cu antecedente penale.

A fost surprins în momentul în care a abordat un alt bărbat pe motiv că l-ar cunoaște și, profitând de neatenția acestuia, a încercat să îi sustragă bunuri din buzunarele pantalonilor.

Ulterior, pe parcursul cercetărilor, s-a mai stabilit faptul că acesta ar fi bănuit și de comiterea unei alte infracțiuni de furt, comise la data de 14.02.2017, motiv pentru care – sub coordonarea procurorului de caz – s-a dispus reunirea cauzelor, în sarcina sa reținându-se săvârșirea infracțiunii de furt și tentativă la infracțiunea de furt.

Polițiștii l-au reținut pe o perioadă de 24 ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești dispunând plasarea acetuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here