apa potabila

În continuare, localnicii din Breaza nu au apă potabilă la robinete, după ce s-a descoperit prezența unei bacterii periculoase, clostridium perfringens. Autoritățile iau măsuri pentru alimentarea cu apă până ce problema va fi remediată, dar și pentru repunerea în funcțiune a aducțiunii de apă de la Paltinul.

Vezi mai jos comunicatul emis de Prefectura Prahova:

Astazi, 15 februarie 2016, SC Hidro Prahova SA a intrerupt alimentarea cu apa in orasul Breaza, pentru a realiza spalarea si dezinfectarea rezervorului principal de apa si a conductelor aferente.
S-au efectuat probe si s-a curatat conducta magistrala, in acest moment fiind in desfasurare operatiunea de dezinfectare a conductei, urmand sa se preleveze probe din apa in vederea punerii in functiune a aductiunii de apa de la Paltinul.
ISU Prahova a asigurat transportul de apa potabila pentru populatie cu cinci autocisterne a cate 5.000 litri special destinate, ce au fost amplasate in locatiile indicate de primaria orasului Breaza (Cartier blocuri Piata, Cartier blocuri Aleea Parcului, Cartier Valea Tarsei, Cartier Capul Campului, sediul Primariei).
De asemenea, ISU Prahova a pus la dispozitia primariei doua statii pentru potabilizarea apei, ce au fost amplasate la Fabrica de Paine, iar cealalta la Scoala Generala Constantin Brancoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here