Foto cu caracter ilustrativ

O cititoare a ziarului Incomod, însărcinată în șase luni, ne-a relatat prin ce trece în mijloacele de transport în comun ale TCE-ului. Aceasta s-a hotărât să-și povestească experiența după ce atrecut prin momente neplacute în traseul 40.

”Bună! Sătulă de nesimţirea oamenilor care circulă cu mijlocul de transport în comun m-am decis să îți spun o întâmplare petrecută azi în traseul 40. Fiind însărcinată în 6 luni am decis iau autobuzul de la Hale pentru a ajunge la Afi. Am aşteptat frumos în stație până a venit şina și acuma începe lupta pentru a te urca în autobuz. Lumea vede însărcinată și cu toate astea împingeau se urce ei. După ce am aşteptat urce ceilalţi pasageri am reuşit urc și eu. Acum începe problema principală. O doamnă lângă mine în picioare bineînţeles mă întreabă de ce nu îmi cer dreptul de a sta jos pe scaunul rezervat mămicilor gravide sau cu copil care era ocupat de o doamna până în 40 de ani. I-am răspuns și dacă cer voie stau jos nimeni nu îmi cedează locul așa dânsa o roagă pe doamnă se ridice pentru a sta eu arătându-i și semnul de lângă scaun care îmi dreptul stau acolo. Foarte ofensată, acea doamna se uită la noi și spune pe un ton iritat nu vrea îmi dea locul.

Nu este normal ce se întâmplă… de când sunt însărcinată nu este prima oară când păţesc așa și nu sunt singura gravidă care trece prin așa ceva. Unde este bunul simț al oamenilor? Chiar am ajuns trăim în junglă?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here