Probleme cu traseul 202 (Podul Înalt – Gara de Sud/ Hale Coreco) din Ploiești! Mai mulți ploieșteni reclamă faptul că sunt dați jos din troleibuz după două-trei stații, pe motiv că acesta nu mai funcționează. Potrivit cetățenilor, mijlocul de transport în comun se oprește efectiv, se deschid ușile, iar aceștia sunt nevoiți să coboare fără să primească vreo explicație.

Oamenii susțin că acest eveniment a avut loc cel puțin de două ori în această săptămână: luni, călătorii s-au urcat de la Podul Înalt, iar în stația de la Pisica Albă au coborât, în timp ce astăzi, mijlocul de transport care a plecat din prima stație menționată, s-a oprit din mers în zona parcării de pe strada Cuza Vodă.

Citește și: FOTO. Polițistul zilei: agent Ciobotaru George a salvat viața unui om care a încercat să se spânzure

”Este o situație revoltătoare! Cumperi bilete, mergi 2-3 stații și după te dă jos că nu mai merge troleibuzul. De o săptămână se tot întâmplă chestia asta. Se oprește, nu zice nimeni nimic, se deschid ușile și după trebuie să ieșim. Am văzut că șoferul vorbește mereu la telefon după ce vede că nu mai merge troleibuzul, însă, nouă, călătorilor, nu ne da nicio explicație, cum că s-a stricat de tot sau că trebuie să mai așteptăm până de remediază. Vă dau exemplu ce îmi amintesc acum: luni m-am urcat de la Podul Înalt și la Pisica Albă ne-a dat jos. Astăzi iar s-a stricat, am mers tot de la Podul Înalt până la parcarea nouă de la Cuza Vodă. Cineva trebuie să se sesizeze și să ia măsuri. Nu-și pot bate joc de noi, dăm banii pe bilete și mergem două stații.”, a declarat un cititor al ziarului nostru.

Citește și: FOTO. O tânără a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here