fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Probleme de sezon la Ploiești: Omul cu pepeni care nu lasă copiii să doarmă

Citește Și

- Reclamă -
Ploieștenii care locuiesc pe Aleea Găgeni (paralelă cu Strada Găgeni, zona de nord) au o problemă pe care au semnalat-o și autorităților, fără succes, deocamdată. 

Oamenii sunt revoltați din cauza unui bărbat care vine zilnic și oprește căruța cu pepeni sub geamurile lor, strigând cât îl țin puterile pentru a-și atrage clienții.

„Acest individ vine zilnic, oprește calul pe trotuar și strigă cât poate pepeni, hai la pepeni! Se întâmplă în orele de somn, când sunt copii mici care dorm, iar geamurile sunt deschise din cauza căldurii„, ne-a scris un ploieștean care locuiește în zonă.

- Reclamă -

Am anunțat la Poliția Locală, însă ne-au spus că ei au oamenii la poliția mare și că trebuie să anunțe acolo, pentru că nu au echipaje„, a încheiat acesta.

Pe lângă deranjul cauzat de strigăte, vânzătorul ambulant încalcă și hotărârea consiliului local prin care a fost interzis accesul căruțelor pe căile publice din Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Video – PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești

Prezent la întrunirea consilierilor județeni, pentru a cere lămuriri în legătură cu subfinanțarea Ploieștiului, primarul Andrei Volosevici a fost...
Sari la conținut