Procuroarea Mihaela Iorga Moraru, dată afară de la DNA de Laura Codruţa Kovesi (ordin suspendat de instanţă), a fost citată pentru audieri la DNA Ploieşti. Informaţia a fost confirmată chiar de procuroare, luni seara, la Antena 3.

Procuroarea Iorga Moraru spune că procurorul de caz de la DNA Ploieşti a sunat-o pe fiica sa, elevă în clasa a X-a, dar şi pe mama sa, deşi în evidenţele DNA există numărul de telefon al procuroarei.

“Personal o percep acum doar ca o acţiune de intimidare. Am contactat procurorul de caz şi am întrebat de ce a fost nevoie să se procedeze aşa. Mi-a spus că a sunat, dar nu le-a spus că sunt citată. Întrebarea e: dacă nu ai sunat să faci o procedură de citare, ai sunat să faci o procedură de intimidare?”, a afirmat Mihaela Iorga Moraru.

Procuroarea Iorga Moraru nu ştie de ce a fost chemată la audieri pentru ziua de miercuri, 4 octombrie. Iniţial, aceasta a transmis că nu se va putea prezenta, fiind în concediu medical în urma unei operaţii, însă ulterior a revenit asupra deciziei şi a anunţat că va merge la audieri.

“Am făcut o cerere de audienţă la ministrul Justiţiei, mă voi adresa şi CSM, Inspecţiei Judiciare, tuturor instituţiilor care au abilitarea să facă cercetări”, a mai precizat procuroarea, care se consideră o ţintă a şefei DNA.

Sursa: www.stiripesurse.ro

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here