La ultimul termen de judecată în procesul crimei de la metrou, procurorii au cerut închisoare pe viață pentru Magdalena Șerban. 

Femeia este acuzată că a ucis o tânără, împingând-o în fața metroului. Procurorii au explicat să femeia a acționat cu intenție, și-a dat seama de consecințe și a comis crima cu ferocitate și cruzime.

 

„Noi apreciem că a acționat cu intenție, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveți în vedere criteriile generale. A săvârşit acțiunile contra vieții într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenție de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenție pe viață şi pedepse accesorii”, a spus procurorul în fața magistraților Tribunalului București, potrivit Mediafax.

Criminala a declarat în fața instanței că regretă fapta și a cerut factură pentru daunele morale.

„Regret faptele comise şi luați în calcul boala de care sufăr. Am fost la ospiciu şi în Spania. Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru că eu sunt gestionară. Şi acum sunt şocată de ce s-a întâmplat. Şi sufăr foarte mult, şi pentru mine este o traumă”, a spus Magdalena Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here