Foto cu caracter ilustrativ

Liviu Tudose, procurorul general adjunct al Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești. La fel ca celelalte persoane care s-au prezentat astăzi la sediul Direcției Anticorupție din Ploiești, Tudose va fi audiat de procurori în calitate de suspect în celebrul dosar “Papici”.

Nu este prima dată când Liviu Tudose este chemat la sediul DNA Ploiești. Pe 1 și pe 2 martie 2016, procurorul a mai fost audiat în același dosar.

Detalii aici!

Numai că dacă la începutul lunii avea calitate de martor, astăzi este audiat în calitate de suspect.

Reamintim că în dosarul „Papici” în care sunt vizate 13 persoane cu funcții importante din județ și se fac cercetări cu privire la constituirea unui grup infracțional, favorizarea infractorului, luare și dare de mită.

În 2013, dosarul a fost clasat din lipsă de probe prin cunoscuta „ordonanță a lui Papici”. La începutul anului 2016, însă, Curtea Supremă a decis redeschiderea dosarului închis la momentul respectiv de procurorul Lucian Papici, iar acum cercetările sunt instrumentate de procurorii DNA Ploiești.

Citește și:

Deputatul Sebastian Ghiță a venit la sediul DNA Ploiești pentru a fi audiat. FOTO

Procurorul Aurelian Mihăilă a ajuns la sediul DNA Ploiești. FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here