O profesoară din comuna Ceptura a fost filmată în timp ce înjura copiii la oră, numindu-i “viermi, porci ordinari” și îndemnându-i pe băieți “să își ia femeie, dacă au chef de golănii”. Imaginile au ajuns în spațiul public și au stârnit revoltă din partea oamenilor care au văzut cum se adresează femeia unor elevi de clasa a VII-a.

Vezi imaginile video aici!

Femeia este profesoară de biologie la școala din Ceptura, suplinitoare, având contract pe perioadă determinată pentru anul școlar 2019-2020. Potrivit unor surse, aceasta ar fi cunoscută cu afecțiuni psihice, deși psihologul care a testat-o nu a declarat-o inaptă pentru învățământ.

Situația este una delicată, întrucât femeia este singura profesoară de biologie din școala de la Ceptura, iar dacă va fi dată afară, elevii rămân fără un profesor care să predea această materie.

Horia Toma, inspectorul școlar general adjunct, a declarat că a luat legătura cu directorul școlii de la Ceptura și a sugerat să-i desfacă contractul de muncă profesoarei, dar decizia finală va fi luată de conducerea școlii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here