prof

profPoliţia Judeţeană Cluj face o anchetă la şcoala generală din comuna Viişoara, după ce părinţii unui elev de clasa a VIII-a au reclamat că acesta ar fi fost lovit de către profesorul de sport, transmite Mediafax.

„A fost depusă o plângere penală la Postul de Poliție Comunală Viișoara, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. Polițiștii fac cercetări in rem pentru a stabili împrejurările în care s-ar fi produs fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Simona Vîrci.

Și conducerea școlii a dispus, luni, declanşarea unei anchete interne, pentru a se stabili dacă profesorul de sport l-ar fi lovit pe elevul respectiv.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că elevul, însoțit de părinți, a mers la un medic legist, care în urma primei examinări a concluzionat că pe corpul adolescentului nu există urme de loviri, recomandându-i victimei să facă un examen RMN.

Potrivit acelorași surse, examenul RMN ar urma să fie făcut peste trei săptămâni, timp în care polițiștii nu vor solicita audierea profesorului acuzat.

Sursa: www.click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here