Un profesor din Dolj a fost reținut, după ce a cerut favoruri sexuale unei eleve. Cadrul didactic a fost înregistrat în timpul unei conversații șocante.

 

Profesorul îi spune fetei că îi mărește nota dacă întreține relații sexuale cu el.

Prof: Dimineață la ora 8, în Cararita Nouă te aștept.

Elevă: Pentru ce?

Prof: Să dai lucrare specială în pat. Ce poate să facă o femeie cu un bărbat gol în pat?

Elevă: Domnule, dar dvs nu înțelegeți că este hartuire sexuală?

“La data de 30 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 66 de ani, din Municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

La data de 23 mai,  polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de o tânără de 19 ani, elevă, din Craiova cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, profesor, ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă.

La data de 26 mai a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, din Craiova, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, iar în urma probatorului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here