fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Profil de politician. George Botez, cel mai înstărit consilier local

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

De meserie avocat, George Botez este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București, iar în anul 2001 s-a înscris în Baroul Prahova. Botez este la al doilea mandat în Consiliul Local, fiind unul dintre cei mai cunoscuți consilieri municipali.

Cel mai bogat consilier local din Ploiești

- Reclamă -

Potrivit declarației de avere completată pe data de 5 iulie 2016, Botez deține opt terenuri în Prahova și patru case, trei în Ploiești și una în Sinaia. George Botez se poate lăuda și cu mașinile pe care le deține: un Audi Q7 fabricat în anul 2008, un Volkswagen Passat fabricat în anul 2011 și un Fiat Ducato fabricat în anul 2003. Pe lângă toate acestea, Botez are mai multe depozite bancare în care ține sume imense de bani.

Citește aici ce avere are consilierul municipal George Botez!

George Botez coordonează două ziare locale

- Reclamă -

Consilierul local Botez este prezent și în spațiul mass media. Acesta deține, în prezent, două publicații online: jurnalulph.ro și stireaph.ro. Colectivul redacțional al celor două publicații este coordonat de Cristina Iancu (fost purtător de cuvânt al Primăriei Ploiești).

Unul dintre cei mai implicați consilieri din Ploiești

Nu de puține ori, consilierul George Botez se implică în foarte multe proiecte care se ivesc. La cele mai delicate dintre acestea, cere informații sumplimentare și nu lipsește când este vorba de a oferi o mână de ajutor celor aflați la nevoie.

1915233_1088784584479847_8008784445326775716_n - Ziarul INCOMODGeorge Botez, la un pas de funcția de decan al Baroului Prahova

- Reclamă -

În anul 2012, avocatul George Botez a candidat la alegerile din luna decembrie pentru funcția de decan al Baroului Prahova. Din păcate pentru consilierul local, postul a fost câștigat de mama lui Andrei Volosevici, Gitana Volosevici, care ocupa și până în acel moment funcția de președinte.În prezent, avocatul Emanuela Antonescu ocupă funcția de decan al Baroului. Botez s-a înscris în Baroul Prahova pe 1 ianuarie 2001, având sediul profesional pe strada I.L.Caragiale din Ploiești.

Singurul consilier local care are glumele la el

Nu de puține ori, consilierul George Botez a fost mereu prezent la fața locului să ironizeze situațiile dificile la care aleșii locali erau supuși. De-a lungul timpului, Botez i-a luat peste picior atât pe consilierii municipali, cât și pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

CITEȘTE și:

Consilierii PNL l-au rugat pe social democratul George Botez să-l lase în pace pe primar

Consilierul George Botez îl ironizează pe Adrian Dobre

Scandal monstru între primarul Adrian Dobre și consilierul local George Botez

Traseul politic al consilierului George Botez

Până în vara anului 2012, Botez a fost liderul filialei municipale a PNL. În anul 2014, consilierul municipal s-a înscris în Partidul Social Democrat, la scurt timp după fuziunea PNL-PDL.

Afaceri cu spațiile stadionului ”Ilie Oană”

În 2014, presa locală scria despre consilierul local George Botez, că era asociat cu Cristinel Toader, șeful Poliției Locale Ploiești și prieten foarte apropiat al primarului Iulian Bădescu, în două firme care subînchiriaseră spații din stadionul ”Ilie Oană”.

De fapt, John Evans, firma despre care se spunea la acel moment că aparține oamenilor lui George Botez și al lui Cristinel Toader, a închiriat spațiile aflate sub tribunele stadionului ”Ilie Oană” pe care mai apoi le-a către alte două firme: Wolf Pub&Tratoria SRL și Ambasador Luxury Events SRL, firme care apăreau pe declarația de avere a consilierului Botez.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Ce valoare are acest BOTEZ George-Sorin? Și cu a lui nevastă …!
    -Păi, dincolo de 0(zero), dar spre minus!
    -De ce? El e un fel de … „Portocală”, dar printre avocați! Adică, e doar încă un avocat arogant, înfumurat, jignitor de bogat din onorarii astronomice sustrase de la amărâții de clienți păcăliți de poleiala acestei jigodii, cu nici-o viziune(dar, niciuna …!) de a se mai construi ceva și prin orașul ăsta parcă blestemat să-l conducă astfel de personaje sinistre împărțitoare de de-ale legii din trecut, nimic de viitor, de ce-ar rămâne după noi după ce-om dispărea cu toții …! Ea, nevastă-sa, altă mare judecătoare pe la CURTEA-de-Apel, o îmbârligăcioasă spre profit personal din necazurile/lichidările comercianților …! Și-și sprijină soțulețul în draci, în acțiunile astea(fără de vreo valoare pentru noi-ploieștenii, destinate doar și numai acumulării averilor lor … personale) …! Zici că, iarăși, ne-a blestemat Dumnezeu, ca astfel de jigodii temporare prin viața noastră amărâtă din cam toate punctele de vedere, să mai împartă și lucruri doar de-ale trecutului(de viitor, nimic; că nu se pricep magistrații ăștia la viitor …!).
    -Eeeh, cam pe-aici sunt BOTEZII ăștia și mizeriile lor de acțiuni împotriva binelui orașului ăsta …! Dacă, jigodiile astea mult-prea-școlite(dar, în slujba răului, relei-credințe, sforăriilor și îmbârligăciunilor intelectuale) ar dispare peste noapte(of, Doamne-ajută!), atunci, de a 2-a zi ar fi mai multă lumină prin viața noastră …!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img