Foto cu caracter ilustrativ

Temperaturile se află pe un trend ascendent, care va continua până luni, de marţi începând să scadă uşor, din nordul şi vestul ţării. La Bucureşti şi în restul sudului ţării scăderile din termometre vor fi vizibile de miercuri, când e posibil să avem şi ploi, anunță româniatv.net

Luni, vremea va fi în general frumoasã şi mult mai caldã decât normal în a doua decadã a lunii februarie în cea mai mare parte a ţãrii, dar în special în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi în cursul nopţii în vestul şi nord-vestul teritoriului, unde spre dimineaţã izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, la altitudini mari, dar local şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade, mai ridicate (pânã la 16…18 grade) în Subcarpaţii Moldovei şi de Curburã şi în Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 6…7 grade în dealurile din Banat şi Crişana. Dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã pe arii restrânse, cu precãdere în centrul ţãrii.

Şi la Bucureşti, luni, vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 0…1 grad, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã, unde vor fi condiţii de ceaţã, mai ales noaptea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here