fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Proiect important la Târgșoru Vechi. Investiții pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi și sporirea siguranței rutiere

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Primăria TÂRGȘORU VECHI a semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Asigurarea de sisteme TIC/ITS în Comuna Târgșoru Vechi, județ Prahova”.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I. 1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

- Reclamă -

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.195.407,53 lei.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea condițiilor de mobilitate în zona rurală, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi și sporirea siguranței rutiere, prin soluții digitale și ecologice de transport.

Obiectivele specifice ale investiției sunt:
-simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetațenii din Comuna Târgșoru Vechi, județ Prahova;
-îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților personalului din Primarie în vederea optimizării măsurilor simplificate pentru cetățeni;
-implementarea unui sistem de supraveghere video pentru creșterea calității vieții prin asigurarea unui climat digitalizat din punct de vedere al infrastructurii pe întreaga rază a Comunei Târgșoru Vechi, județ Prahova și nu în ultimul rând un mediu sigur printr-o scădere a ratei infracționalității.
Perioada de implementare a proiectului este de 38 de luni, din martie 2023- mai 2026.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Localitatea unde vor fi 17 grade de 1 Decembrie

Meteorologii spun că temperaturile de 1 Decembrie vor ajunge până la 17 grade. În paralel, la Bâlea Lac, se...
spot_img