FC Petrolul Ploieşti mai are de așteptat până în momentul în care își va putea desfăşura, din nou, cantonamentele în cadrul bazei sportive de la Crângul lui Bot.

Actualmente spaţiul deținut Primăriei Ploieşti a fost concesionat către Grupul Veolia deoarece acolo se află zonele de captare a apei potabile a oraşului, însă, până nu demult, și formația ploieșteană beneficia de acces în zona respectivă care deține și o bază de antrenament.

Acum se pare că nimic nu mai este posibil pentru funcționarii din administrația publică ploieșteană, chiar dacă, la începutul lunii trecute,  se vehicula faptul că  municipalitatea a găsit temeiul legal prin care  să concesioneze atât către Grupul Veolia, cât și către ACS Petrolul 52.

Motivul invocat pentru blocajul apărut și în această problemă este acela  că la Primăria Ploiești a ajuns o adresă de la Romsilva în care se precizează că pădurile aflate în jurul respectivului spațiu concesionat de Grupul Veolia aparțin Regiei Naționale a Pădurilor.

Cu toate că în actul respectiv emis de compania care se ocupă cu protejarea, conservarea și dezvoltarea fondului forestier proprietate publică a statului Român  se face referire doar la pădurile din jurul imobilului, aparatul de specialitate al primăriei nu dorește să acorde viză de legalitate proiectului de Hotărâre necesar pentru ca ACS Petrolul 52 să facă parte din contractul de concesiune.

Vă reamintim faptul că, la jumătatea lunii iulie, au avut loc noi dezbateri pe tema contractului de concesiune a bazei de la Crângul lui Bot între primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre,  Tavi Grigore, tehnicianul  celor de la Petrolul şi trei avocaţi ai companiei Veolia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here