fbpx
luni, mai 29, 2023

Protejata lui Tiseanu părăsește Primăria Câmpina

Citește Și

- Advertisement -

Bianca Baltac, tânăra de 28 de ani care ocupă în prezent una dintre cele mai importante funcții dintr-o primărie, cea de șef Achiziții, pleacă din Primăria Câmpina. Baltac nu și-a dat demisia, ci a ales să-și suspende contractul pentru o jumătate de an, timp în care va lucra în cadrul unei companii private multinaționale care are sediul în Ploiești (Coca Cola).

Decizia tinerei de a părăsi un astfel de post pentru care a și dat concurs în primăvara acestui an, vine în contextul în care șeful ei, primarul Horia Tiseanu, este încolțit de procurorii anticorupție, fiind urmărit penal într-un dosar în care este acuzat, printre altele, de luare de mită și delapidare.

- Advertisement -

Până să ajungă să fie șefa serviciului Achiziții, Baltac a fost consilierul personal al primarului. Din primăvara acestui an, atunci când a luat concursul pentru postul de șef, tânăra avea ca responsabilități, în afară de achizițiile publice derulate de Primărie, și programele de finanțare, relațiile internaționale, protocolul, implementarea proiectelor din fonduri externe nerambursabile, Centrul Turistic și Biroul de presă.

Reamintim că procurorii DNA din Ploiești au extins cercetările în dosarul care îl vizează pe Horia Tiseanu și au cerut, printre altele, documente legate de modul în care a fost organizat concursul în urma căruia Baltac a fost desemnată noua șefă a serviciului de Achiziții din cadrul Primăriei Câmpina.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta