Angajații operatorului de salubritate Rosal au protestat miercuri, 13 ianuarie, acuzând faptul că, din nou, nu și-au primit salariile la timp. Aproximativ 40-50 de angajați Rosal au mers în fața sediului primăriei Ploiești, nemulțumiți fiind de repetatele întârzieri salariale.

Însă, reprezentanții primăriei Ploiești spun că vina nu le aparține pentru această situație, municipalitatea fiind cu plata facturilor de salubritate la zi.

Viceprimarul Dan Nicodim a stat de vorbă cu oamenii care protestau și, potrivit unor surse prezente la discuție, le-ar fi explicat că deși credeau că nu și-au primit banii pentru că primăria nu și-a achitat facturile, acest lucru nu este adevărat, municipalitatea plătind toate facturile la termen.

Acesta le-ar mai fi spus oamenilor că va încerca să aibă o discuție cu conducerea Rosal, însă decizia de a vira salariile rămâne la societate, fiind vorba despre o firmă privată.

Oamenii ar fi spus că dacă nu își vor primi salariile, mâine, 14 ianuarie, vor protesta din nou și amenință chiar că vor întrerupe programul de lucru, cum de altfel s-a mai întâmplat în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here