Protest al suporterilor Petrolului Ploiești! În semn de protest, în urma rezultatelor slabe, ultrașii din cadrul celor două peluze ale stadionului “Ilie Oană” au emis un comunicat de presă prin care anunță faptul că  au decis să nu se prezinte pe stadion la urmatoarele două meciuri.

“Unde-i ambiția, unde-i tradiția, unde-i Petrolul de altădată?”
Suporterii de bază ai echipei de suflet a municipiului Ploiești, Fc Petrolul Ploiești, respectiv Peluza Latină și Peluza Ilie Oană au decis să nu mai meargă pe stadion.
În semn de protest, în urma rezultatelor slabe suporterii au decis să nu se prezinte pe stadion la urmatoarele două meciuri.
Într-un comunicat de presă afișat pe pagina de Facebook a Peluzei Latine, suporterii acuză jucătorii că sunt lipsiți de ambiție și de mândria de a juca sub emblema echipei. Totodată aceștia sunt nemulțumiți și de programarea meciurilor de către televiziune.
Deși susținerea necondiționată este un principiu ce stă la baza fidelității suporterilor față de club și culori, aceștia se văd nevoiți să tragă un semnal de alarmă.
Iată mai jos comunicatul:
“Unde-i ambiția, unde-i tradiția, unde-i Petrolul de altădată?
Ca urmare a ultimelor rezultate înregistrate de echipa noastră ce nu ne fac cinste, am luat decizia ca la următoarele 2 meciuri, respectiv meciul din Cupa României cu Industria Galda de astăzi, 25 Septembrie, ora 16:30 și meciul din campionat împotriva CS Mioveni, din data de 1 octombrie, ora 17:45, niciuna dintre peluzele ce activează pentru susținerea Petrolului Ploiești, respectiv Peluza I “Ilie Oană” și Peluza Latină, să nu se prezinte. Deși susținerea necondiționată este un principiu ce stă la baza fidelității noastre față de club și culori, așa cum am dovedit-o în nenumărate rânduri, lipsa de ambiție oferită din partea jucătorilor și a mândriei de a juca sub emblema echipei noastre ne-au determinat să tragem un semnal de alarmă față de ceea ce înseamnă FC Petrolul Ploiești.
Așa cum fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic, prin neprezentarea galeriei la următoarele 2 meciuri pe care le va susține echipa, atât în deplasare cât și acasă, ne dorim ca jucătorii ce intră pe teren sub culorile Petrolului să vadă diferența între a te simți fotbalist pe gazon și a te simți fotbalist (doar) pe statul de salariu de la finalul lunii.
Totodată, un alt impediment ce insistă în a ne îngrădi dragostea și susținerea necondiționată față de club îl constituie programarea defectuoasă a meciurilor organizată de televiziune. Se pare că “echipa-fanion a județului” (remarcă folosită deseori pentru a se folosi imaginea Petrolului) nu își poate disputa meciurile de acasă decât în zilele de vineri, luni și marți, grație priorității conferite unui chiriaș fără casă, Chindia Târgoviște, fără un motiv fondat cu excepția rating-ului primit de către DigiSport.
Prin prisma a tot ceea ce înseamnă FC Petrolul Ploiești și a faptului că “Ilie Oană” a fost dintotdeauna doar casa noastră, considerăm că este de la sine înțeles faptul că prioritare sunt meciurile disputate de către echipa noastră în detrimentul oricărui altcuiva.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here