fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Protest anunţat în Ploieşti, după oprirea apei calde. UAP aşteaptă autorizaţia pentru miting

Citește Și

- Reclamă -
Un protest în stradă, după oprirea alimentării cu apă caldă în Ploieşti, ar putea avea loc joi, timp de trei ore. Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova a solicitat autorizaţie pentru miting din partea autorităţilor locale, fiind de aşteptat ca o decizie să fie luată miercuri.

Preşedintele UAP Prahova, Eurgen Cristescu, a precizat astăzi că se aşteaptă ca peste 1.000 de oameni să participe la miting. Conform solicitării, protestul ar urma să aibă loc joi, de la 10.00 la 13.00, în faţa Palatului Administrativ, sediul Consiliului Judeţean şi al ADI Termo Prahova.

Plângere penală, după ce 130.000 de ploieșteni au rămas fără apă caldă

- Reclamă -

„Iulian Dumitrescu (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Prahova) trebuie să dea dovada de profesionalism şi empatie pentru peste 100.000 de ploieşteni şi să prindă bani în buget pentru închirierea celor două cazane Bosch, care ar acoperi necesarul de furnizare a apei calde şi energie termice. Este vorba, din câte am înţeles, de 857.000 de euro pe an. Sunt convins că aceşti bani nu reprezintă o sumă importanta pentru Consiliul Judeţean, iar dacă Iulian Dumitrescu nu face ceva pentru a asigura această sumă, atunci protestul nostru de joi, între orele 10.00 şi 13.00 se va adresa direct lui”, transmisese, anterior, preşedintele UAP Prahova într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut