fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Protest la Vama Veche, oamenii au refăcut drumul victimelor lui Vlad Pascu

Citește Și

- Reclamă -

A fost protest la Vama Veche, unde oamenii au făcut ”marșul tăcerii și durerii”. Protestatarii au refăcut drumul victimelor lui Vlad Pascu. În continuare, în zonă nu sunt amenajate trotuare.

Părinții lui Sebi și al Robertei, cei doi tineri care au murit după ce au fost loviți cu mașina de Vlad Pascu, au pornit din stațiunea Vama Veche și au mers până în 2 Mai, chiar pe drumul pe care tânărul s-a urcat la volan drogat și a ucis doi studenți.

Participanţii au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra sistemului care a lăsat să se întâmple o astfel de tragedie. În continuare, în zonă nu sunt amenajate trotuare.

- Reclamă -

Cu suflet sfâșiat, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a mărturisit că întreaga acțiune reprezintă un strigăr de durere din partea părinților tinerilor uciși în cumplitul accident.

”Este un strigăt de durere din partea noastră, vom face tot posibilul să ne auda cineva. Vom merge până în 2 mai pe jos, sper să se strângă cât mai multă lume. E foarte durerios, dar pentru copilul meu fac orice”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, pentru Antena 3.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...