Foto: Inquam Photos / George Călin

Comitetul Executiv al PSD (CEX) se reuneşte luni de la ora 12.30, unul dintre principalele puncte pe agendă fiind validarea listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, potrivit liderilor partidului. Nu e clar dacă la ședință va participa și Liviu Dragnea, despre care Codrin Ștefănescu a spus duminică dimineață că ar fi ajuns din nou la spital din cauza durerilor la spate. Liderul PSD nu a mai avut nici o apariție publică din 16 martie, când a participat la ședința PSD Ilfov.

G4Media.ro a scris pe 12 martie că realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena 3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare, au confirmat pentru G4Media.ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, PSD o măsoară în sondaje pe jurnalista Carmen Avram. Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Carmen Avram este soția jurnalistului Adrian Ursu, considerat în acest moment cel mai influent om din Antena 3.

La PSD, cap de listă ar urma să fie Rovana Plumb, care speră să fie propusă și la funcția de Comisar European din partea României în viitorul executiv de la Bruxelles, au mai declarat surse din partid.

Alte nume care ar putea figura pe lista PSD la europarlamentare sunt: Ioan Mircea Pașcu (europarlamentar), Dan Nica (europarlamentar), Natalia Intotero (ministru pentru românii de pretutindeni), Maria Grapini (europarlamentar), preotul Chris Terhes (militant anti-DNA), Dragoș Benea (Liderul PSD Bacău), Doina Pană (fost ministru al apelor și pădurilor) și posibil Ilan Laufer (fost ministru pentru mediul de afaceri).

Sursa: www.g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here