Consilierul local ploieștean Sanda Dragulea și-a dat demisia din PSD și a trecut la PNL. Președintele PSD Prahova. Bogdan Toader, și George Botez, purtătorul de cuvânt al organizației municipale a social-democraților, au dat semnale diferite.

Din declarația dată de Bogdan Toader se înțelege că plecarea Sandei Dragulea nu este o pierdere pentru partid.

”Era de anticipat decizia doamnei consilier, care s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat. Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor.

Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Mesajul lui George Botez este complet diferit. Botez remarcă faptul că Sanda Dragulea a fost un membru de partid valoros pentru PSD.

Dorind să fie ironic la adresa PNL, Botez remarcă faptul că liberalii nu au oameni buni pe care să-i promoveze, astfel că au “transferat-o” imediat pe Dragulea.

“Mulțumim doamnei Sanda Dragulea pentru activitatea desfășurată în cadrul PSD! Prin plecarea acesteia la PNL, a fost făcută dovada că PNL nu are oameni valoroși pe care să-i promoveze și că apelează la pepiniera de cadre social-democrată ! Numai bine, Sanda, și ne pare rău că nu ai rămas în echipa câștigătoare!”, a scris George Botez pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. Doi diletanți PSD-isti,exponenții corupției din Prahova nu știu cum să-și împartă cașcavalul și cum să-și tina membrii sub ograda marelui Cosma PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here