fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

PSD Prahova critică dezbaterea organizată de primarul Dobre pe tema afterschoolului. Comunicat PSD

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

PSD Prahova îi mulțumește lui Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, pentru faptul că este atent la proiectele social democrate, ba chiar le și promovează.

Astăzi, primarul Ploieștiului a organizat, în mare grabă, o dezbatere pe tema necesității unor programe de tip after school în școlile din municipiu. Îi mulțumim edilului că a uitat să invite și consilierii PSD la această dezbatere, mai ales că  Marilena Stanciu, consilier local PSD și președinta Comisiei de Învățământ din Consiliul Local a depus săptămâna trecută un proiect de hotărâre care vizează introducerea unor astfel de programe în școlile ploieștene.

- Reclamă -

Îl felicităm pe Adrian Dobre și îl rugăm să urmărească inițiativele viitoare al consilierilor social democrați, mulțumindu-i pentru faptul că promovează valorile și ideile PSD.

Îi sugerăm , totuși, să fie atent și să nu își supere colegii și șefii de partid. Nu de alta, dar riscă excluderea din… PDL!

Sursa: comunicat de presă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut