sediu psd ploiesti

Deoarece mai erau trei zile până la înregistrarea listelor la BEJ și nu se înțeleseseră care cum să fie pe locuri eligibile la Senat și Camera Deputaților, social democrații prahoveni și-au luat o zi de vacanță la Bușteni, localitatea păstorită de Emanoil Savin, pentru a-și desemna viitorii parlamentari.

Așa că, cu mic cu mare, toți având în cuget și în simțiri un loc eligibil pentru Parlament, membrii PSD Prahova au organizat un Comitet Executiv Județean prin care, democratic, să se hotărască cine va fi pe locuri eligibile și cine va mai visa încă patru ani la un fotoliu moale din Casa Poporului. Din cei aproximativ 60 de membri ai Comitetului Executiv, la Bușteni au ajuns 42. Care au fost întrebați ceva de genul: ”vă place de X să fie pe loc eligibil?. Cui nu-i place, să voteze împotrivă.”. Cu alte cuvinte la PSD Prahova s-a votat contra și nu pentru. Iar cei cu voturile contra mai puține (vezi fotodocumentele) au trecut în capul listei pe mult râvnitele locuri eligibile.

Dacă pentru locurile eligibile de la Senat s-a votat ”împotrivă” așa cum era de așteptat, pe primele locuri clasându-se Radu Oprea (actual senator PSD), Emanoil Savin (actual primar al Bușteniului) și Fabioara Ionescu (la fel de actual administrator public al CJ Prahova), la Camera Deputaților cel puțin doi social democrați s-au întors neconsolați de la Bușteni. Este vorba de Augustin Mitu (senator PSD, tot actual) și George Botez (la fel de actual consilier local). Care s-au clasat pe ultimele locuri dat fiind numărul de voturi împotrivă. Pe locurile eligibile s-au clasat în urma votului Rodica Paraschiv (fost prefect), urmată de Laura Moagher (director al Parcului Constantin Stere Bucov), Andrei Nicolae (consilier județean) și Cornel Nanu (primar Cornu).

Din păcate pentru cei rămași pe tușă nu mai e timp de plecat la alte formațiuni politice, după cum spuneam, listele se depun până pe 27 octombrie. Nu-i problemă, patru ani ca mâine trec.

1 COMENTARIU

  1. […] Deoarece mai erau trei zile până la înregistrarea listelor la BEJ și nu se înțeleseseră care cum să fie pe locuri eligibile la Senat și Camera Deputaților, social democrații prahoveni și-au luat o zi de vacanță la Bușteni, localitatea păstorită de Emanoil Savin, pentru a-și desemna viitorii parlamentari. Așa că, cu citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here