fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

PSD și ALDE continuă atacurile la adresa primarului Dobre și cer ca PNL să îi retragă sprijinul politic

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Consilierii locali PSD și ALDE îl acuză pe primarul municipiului Ploiești că în doi ani de când este primar în loc să rezolve problemele existente a generat unele noi și solicită PNL să îi retragă sprijinul politic.

Iată mai jos comunicatul emis de grupul consilierilor PSD – ALDE din Consiliul Local Ploiești”

„Consilierii locali PSD și ALDE Ploiești au constatat că primarul Adrian Dobre continuă să fie impasibil în fața problemelor ploieștenilor. Ba mai mult, edilul liberal refuză să fie atent și cu problemele angajaților administrației locale.

- Reclamă -

Ultima “ispravă” a primarului Dobre o reprezintă refuzul de a semna alocarea sumei necesare pentru plata salariilor angajaților SGU Ploiești. Astfel, salariații instituției nu vor primi în conturi banii, conform muncii prestate, aducând astfel disperarea în familiile angajaților care se văd în imposibilitatea de a plăti facturi sau rate.

O altă problemă nerezolvată în Ploiești o reprezintă terasele de vară. În această clipă, din cauza neaprobării Regulamentului pentru terase de către consilierii PNL, terasele deschise funcționează ilegal, fără a avea avize sau alte aprobări.

Putem adăuga și refuzul nejustificat al primarul Adrian Dobre de a vira aportul la capitalul social către S.C.HALE ȘI PIEȚE nesocotind o hotărâre a Consiliului Local Ploiești, punând astfel în pericol și desfășurarea activității acestei societăți din portofoliul municipalității.

- Reclamă -

După doi ani în fruntea Primăriei Ploiești, Adrian Dobre nu a înțeles că este primarul tuturor ploieștenilor și că activitatea sa trebuie să se îndrepte spre rezolvarea problemelor orașului, nu spre generarea altor situații de criză.

Consilierii PSD-ALDE Ploiești solicită pe această cale rezolvarea urgentă a acestor probleme sau în caz contrar solicită PNL să îi retragă sprijinul politic primarului Adrian Dobre.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut